Al een Groenzoom foto ingestuurd?

Inzenden voor de wedstrijd nog mogelijk tot en met 15 september

Het Gebruikersplatform Groenzoom, een onafhankelijk adviesorgaan voor de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, organiseert deze zomer een fotowedstrijd voor kinderen en volwassenen: wie maakt de mooiste en/of spannendste foto in de Groenzoom?

Iedereen kan meedoen, met mobieltje of professionele camera, oud of jong, uit de hele regio. De inzendtermijn begon op  30 juni.
We hebben al veel inzendingen, en de jury zal het moeilijk krijgen tot een keuze te komen. Er zijn hele mooi bij!

Wie nog mee wil doen: De uiterste datum van inzending is 15 september. Als u/jij een mooie foto hebt, of als u/jij zin hebt de komende dagen de Groenzoom in te trekken en een paar mooie foto’s te maken, dan kan dat dus nog!

Er zijn drie thema’s. Deelnemers kunnen er een uitkiezen maar mogen ook twee of drie thema’s kiezen. De thema’s zijn:  Recreatie en genieten in de Groenzoom; Dieren in hun natuurlijke omgeving en ten derde Natuur en landschap.

Een jury, die bestaat uit fotograaf Marc Olthoff, oud-docent Karel Ligtvoet en lokaal journalist Sjaak Oudshoorn, beoordeelt de foto’s op originaliteit/verrassing; artisticiteit en het uitnodigend karakter om een bezoek te brengen aan de Groenzoom.

De Groenzoom is een mooi, verrassend en veelgeprezen recreatie- en natuurgebied tussen Pijnacker en Berkel. Het gebied is gemakkelijk en snel bereikbaar. Vandaar het motto: De Natuur als Buur.  Veel inwoners van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp, maar ook van daarbuiten, hebben het gebied gevonden en recreëren er volop. 

De Groenzoom biedt volop fotografie-opties. Er zijn twee wedstrijden: een voor kinderen en jongeren tot en met veertien jaar en een voor volwassenen. De foto’s kunnen ingestuurd worden naar: 

 fotowedstrijd@platformgroenzoom.nl