© Cor Noorman

DE GROENZOOM

Recreatie & Natuur

© Cor Noorman

Contact

Bezoekadres

Onderkomen beheerder bij scouting Berkel
Kleihoogt 2
2651 KV Berkel en Rodenrijs

Volg ons op:

Postadres

Beheercombinatie De Groenzoom
Postbus 24
5076 ZG  Haaren

Beheerder

Cor Noorman
06 21 82 44 38
beheer@degroenzoom.nl

Voor vragen, op- en aanmerkingen bij afwezigheid van Cor kunt u contact opnemen met de beheercombinatie via 010-4206026.

Cor Noorman is sinds begin 2016 de beheerder en gastheer van De Groenzoom. De werkzaamheden van Cor zijn zeer divers. Zo bestaat een groot deel van zijn werkzaamheden het hele jaar uit het inventariseren van de flora en fauna. In het verlengde hiervan heeft hij ook een educatieve rol. Hij verzorgt onder andere maandelijks natuurexcursies door het gebied. Ook heeft hij een signaleringsfunctie, hij is de oren en ogen van de beheercombinatie in De Groenzoom. Verder is Cor het eerste aanspreekpunt voor de pachters van graslandpercelen in De Groenzoom en kunnen omwonenden en gebruikers van het gebied bij Cor terecht voor vragen, op- en aanmerkingen. U kunt Cor bellen als hij niet in bij het informatiepunt is.

Dode Dieren

Heeft u een dood dier aangetroffen? U kunt uw vondst melden bij de betreffende gemeente. Zij zijn verantwoordelijk voor het ruimen van kadavers.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ga naar de meest gestelde vragen om te kijken of uw vraag al eerder is gesteld.

© Cor Noorman

© Cor Noorman

© Jan Smith

© Cor Noorman

Documenten

Op deze pagina vindt u uiteenlopende informatie zoals recreatieve mogelijkheden, de beheerplannen en soortengidsen