© Jan Smith

DE GROENZOOM

Recreatie & Natuur

© Cor Noorman

ONTDEK DE GROENZOOM OP DE FIETS

Hoe Hollands wilt u het hebben? Op donderdag 20 juli a.s. ontdekt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap van De Groenzoom per fiets. In circa twee uur bezoekt u het gehele natuurgebied en komt u diverse planten en dieren tegen. De fietsexcursie start om 09.00 uur. Aanmelden kan via beheer@degroenzoom.nl.

05-07-2023

Groter gebied
Ontdek De Groenzoom eens vanaf de fiets! Het voordeel van deze excursie is dat we op de fiets een veel groter gebied kunnen verkennen. Hierdoor krijgt u de verschillende deelgebieden van de Groenzoom en de diverse kwaliteiten mee. In een rustig tempo verkennen we met vele tussenstops het gebied. Hierdoor kunt u de omgeving optimaal in u opnemen. Als het zonnetje schijnt is het koele briesje tijdens het fietsen zeer aangenaam.

Verzamelpunt en aanmelden
De excursie is op de fiets over (half)verharde paden, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op donderdag 20 juli start om 09.00 uur. Het verzamelpunt is bij Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1, 2651 MM Berkel en Rodenrijs. Wilt u mee op pad? Meld u aan door een e-mail te sturen aan beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem uw eigen fiets mee en als u heeft een verrekijker. Vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand