© Jan Smith

DE GROENZOOM

Recreatie & Natuur

© Cor Noorman

Ontdek De Groenzoom over het Laarzenpad

Vanwege de slechte weersomstandigheden gaat de wandeling van vandaag (2-8-2023) helaas niet door. Excuus voor het ongemak.

Op woensdag 2 augustus ontdekt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap te voet. In circa twee uur loopt u over het Laarzenpad rond de Bergboezem (onderdeel van natuurgebied De Groenzoom) en komt u diverse planten en dieren tegen. De wandelexcursie start om 13:00 uur en zal om 15:00 uur afgelopen zijn. Aanmelden kan via beheer@degroenzoom.nl. 

21-07-2023

Verzamelpunt en aanmelden
Deze excursie gaat over het 6 km lange laarzenpad, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op woensdag 2 augustus start om 13:00 uur. Het verzamelpunt is de parkeerplaats tegenover de Molenweg 87, 2651 AC Berkel en Rodenrijs. Wilt u mee op pad? Meld u aan door een e-mail te sturen naar beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem een verrekijker mee, draag goede dichte wandelschoenen en vergeet niet om u na de wandeling te controleren op teken.