© Jan Smith

DE GROENZOOM

Recreatie & Natuur

© Cor Noorman

Ontdek De Groenzoom op de fiets

27-06-2019

Hoe Nederlands wilt u het hebben? Op woensdag 10 juli a.s. ontdekt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap van De Groenzoom per fiets. In circa twee uur bezoekt u het gehele natuurgebied en komt u diverse planten en dieren tegen. De fietsexcursie start om 13:00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang via beheer@degroenzoom.nl.

Groter gebied

Ontdek De Groenzoom eens vanaf de fiets! Het voordeel van deze excursie is dat we op de fiets een veel groter gebied kunnen verkennen. In een rustig tempo verkennen we met vele tussenstops het gebied. Hierdoor kunt u de omgeving optimaal in u opnemen. Als het zonnetje schijnt is het koele briesje tijdens het fietsen zeer aangenaam.

Verzamelpunt en aanmelden

De excursie is op de fiets over (half)verharde paden, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op woensdag 10 juli start om 13:00 uur. Het verzamelpunt is bij Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1, 2651 MM Berkel en Rodenrijs, waar u terecht kunt voor een kop koffie of thee. Wilt u mee op pad? Meld u uiterlijk één week voor aanvang aan door een e-mail te sturen aan beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem uw eigen fiets en een verrekijker mee. Vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand!